Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

I vissa svaga stunder, så tänker jag att jag skulle försöka satsa lite mer på löpningen och äta rätt och allt sånt, för att komma ner på lite snabbare tider, men sen är godisskålen väldigt lockande och jag fortsätter att ladda med en och annan pizza och en hel del godis.

Igår kom jag i alla fall ut i skogen igen och den här gången vet jag inte riktigt vad som hade hänt, men jag har mina misstankar. Det är nämligen så här, att oftast när jag lufsar runt i skogen, så ser jag inte en enda människa, men idag kryllade det av folk. Redan när jag gav mig ut i spåret så mötte jag en person och sen sprang jag faktiskt om två stycken efter bara några hundra meter. Ja, det var en vuxen som precis sprungit färdigt sitt/sina varv och var på väg att stanna av och sen var det en ung tjej, troligen hans dotter, men om dem sprang jag 🙂


Dagens lilla runda… Lite annorlunda än vanligt i alla fall…

När jag väl var i mål igen, så hade jag mötte sex löpande personer till och en gubbe på cykel. Dessutom blev jag omkörd av en kille på motorcykel och som om inte det vore nog, så ”mötte” jag två älgar när det var dags att vända.


De stod en bit bort, men det var rätt häftigt ändå…

Det var ju inte så att de stod på vägen och stirrade, utan de stod en bit bort på ett fält, men det var en rätt tuff känsla i alla fall. De finns ju faktiskt där ute och lever helt vilt, bara några meter från vårt välordnade och strukturerade samhälle. Det är ju bra att vi inte har lyckats förstöra så mycket, så att de inte kan bo kvar i sina skogar längre, men håller vi på som vi gör nu, så är det kanske bara en tidsfråga tyvärr.

Nej, nog om djupt miljösnack nu och över till löpningen. Kort sagt, det gick så där. Konditionen kändes ok, men jag var seg i kroppen och det kändes tungt, men det är bara på det igen om några dagar och hoppas på bättre lycka då 🙂

Ja, min teori då, om någon nu undrade?! Jo, jag tror att det beror på att semestern är slut och jobbet har börjat igen, för väldigt många och då måste man ju ”ta tag i sitt liv igen” och vad passar inte bättre än att dra på sig skorna och ta sig ut i spåret. En av de jag mötte sprang faktiskt i ett par Converse, så han satsade verkligen!

Ha det bäst där ute!

Direktlänk

Inga kommentarer hittills

Posta din kommentar nu