Den helt klart bästa timmen under dagen, är timmen i gymet och idag var det dags för bröst och rygg och det blev ett riktigt kanonpass! Axeln kändes inte alls, utan det var bara att kötta på, även om vikterna fortfarande haltar en aning, men snart så 🙂

Bröst
Snedbänk med hantlar (max: 8 rep @ 37,5kg)
Incline press (max: 10 rep @ 60kg)
Uppifrån i cable cross (max: 12 rep @ 12,5kg)

Rygg
Marklyft (max 12 rep @ 120kg)
Latsdrag med rak stång (max: 10 rep @ 65kg)
Sittande rodd (max: 10 rep @ 70kg)

Inte så där jättemånga övningar, men relativt tungt, så när timmen var slut, så var även jag slut.

Har börjat skissa på träningen framöver och nu är det full fart framåt som gäller och efter nyår, kommer jag att försöka få till fem pass i veckan, så när det inte funkar på lunchen, så kommer Storvreta gym att få besök av en övertänd Micke. Och hur går det här i hop med långa pendlingstider och en stor familj då, undrar ni kanske nu, jo det ska jag tala om för er… Det funkar av den enkla anledningen, att jag har världens bästa sambo som stöttar mig! Utan henne skulle det absolut inte funka, så tack Älskling för att du finns där för mig!

Ha det bäst där ute!

Direktlänk

Endast 1 kommentar hittills

  1. Du gör desamma för mig ju:-D
    Älskar dig!!

Posta din kommentar nu