Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Idag är det exakt en vecka kvar till självaste Julafton och nu gäller det helt enkelt att köra på hela vägen fram till den stora dagen! Det ska handlas mat, jag ska fixa en hel massa julgodis, det ska köpas gran och framför allt, så ska det köpas en hel massa julklappar så klart. Har man fyra barn så går det inte direkt att ligga på latsidan och bara förlita sig på att tomten faktiskt finns, så idag var det dags igen, julklappsinköp deluxe.

Förmiddagen spenderade jag på egen hand och besökte en hel hög med butiker med julklappsradarn påslagen och jag lyckades faktiskt köpa några till, så nu tror jag att vi är klara med alla barn! För att vara mig, så måste det vara rekord, för annars har det varit typ dagen innan som har varit riktmärket, alltså börja inköpen då 🙂

Efter några timmars ”klappande” så mötte jag upp Daniel och vi åkte till Mariannes för att avnjuta en underbar julkababtallrik. Jag har nämligen märkt, att om man sätter ordet Jul framför saker, så blir allting extra bra och man kommer undan med en hel del saker som man inte gör annars. Man kan tex äta pepparkakor varje dag, för det är ju faktiskt julpepparkakor. Man kan dricka läsk hur som helst, för det är ju faktiskt julmust. Man kan svulla i mat på en nivå, som vida överstiger vad som skulle vara ok för en vanlig buffé, för det är ju faktiskt julbord. Skulle säker kunna sitta hela kvällen och rada upp exempel, men jag ska inte tråka ut er med fler…

Hur som helst, efter avslutad (jul)kebab, tog vi oss till Gränby Centrum för att utföra ytterligare lite shopping och den här gången tillsammans och ett av stoppen var i en leksaksaffär och är man där, så måste man ju skoja till det lite, det hörs ju nästan på namnet… Leksaksaffär!

Det fanns faktiskt ännu fler hattar som bara låg där och väntade på att bli provade, men jag kände redan efter första modelluppvisningen framför kameran, att folk började snegla lite och viska till varandra, så jag skippa det, för hur det än är, så är måste det ju vara roligare att fira hemma med familjen, än att sitta ensam i en madrasserad cell med en vit tvångströja på sig!

Även fast det var väldigt mycket fler människor ute för att shoppa idag, än en vanlig lördag, så var det faktiskt inga jätteköer någonstans. Tror att det längsta jag fick vänta, var max ett par minuter och det var helt enkelt för att det strulade med kortläsaren för den som stod framför mig, så jag är helt klart väldigt nöjd med dagen och när man sen får komma hem till ett hus där dörren öppnas av en överlycklig liten Indra, då är dagen snudd på fulländad.

Efter diverse bestyr hemma och två nattade barn, kunde äntligen jag och Carin krascha i soffan och bara slappa, framför tv:n. Den stunden är faktiskt riktigt härlig för hur många barn man än har och hur roligt det än är när de är vakna, så behöver man tid när man bara är med varandra, utan barn.

Ytterligare två nattningar senare och efter ännu mer kraschtid i soffan, tog jag min godisskål och förflyttade mig ut till mitt Nördrum för lite välbehövlig egentid, så ta vara på all tid, i alla dess former, för all tid är viktig.

Ha det bäst där ute!

Direktlänk

Inga kommentarer hittills

Posta din kommentar nu