Jag tror inte att någon har missat allting kring Han med mustaschen, Håkan Juholt, med allt från taskiga uttalanden till ”Hyresskandaler”!?

För det första så fattar jag inte hur man inte kan upptäcka såna här ”felsteg” innan man tillsätter någon, som man vet kommer att granskas ända in på bara skinnet och kanske till och med under skinnet? Är det så att man helt enkelt kör på och chansar? Kan det vara att man är så jävla dum? Jag vill ju verkligen inte tro att det är så, utan att man faktiskt inte hade någon aning, men det är kanske ännu värre, att man inte kollar upp sina framtida ledare bättre än så.

Jaja, hur som helst, så är det som det är nu och då borde man väl inse fakta och bara kicka gubben? Visst, det skulle ju ställa till en hel massa bekymmer, men det får man kanske räkna med när man gör en sån sjukt dålig bakgrundskoll (eller?) vid en rekrytering?!

Nej, nu ska jag sluta snacka politik och annat torrt och tråkigt, för det finns ju så mycket annat som är roligare!

För några dagar sen, så fick jag en lite rolig ”stripp” av en kollega, som visar skillnaderna mellan killar och tjejer och till alla er killar, visst är det väl så det funkar? 😉


Att det alltid är vårt fel i slutändan…

Vad är det man brukar säga, hur man än vänder sig, så har man ändan bak…

När det gäller killar och tjejer och hur olika vi behandlas, så kollade jag lite på flopp-programmet ”Kär och Galen” i går. Ett moment i det här supergenomtänkta programmet, bestod av att tjejerna skulle känna igen ”sin kille” genom att, klämma på killarnas rumpor och pussa alla killar genom ett litet hål i ett plank. Det var till och med så, att en av tjejerna direkt såg vilka läppar som satt fast på hennes kille, men då påpekade programledaren att hon var tvungen att pussa på alla!

Tänk om man hade kört samma upplägg, fast killarna skulle klämma och pussa på alla tjejer! Vilket liv det skulle ha blivit! Då hade det snudd på, gått om Juholt på löpsedlarna idag…

”Sexskandal i nytt skandalprogram!”
”Sexuella trakasserier i förnedringstv”

Men nu är det killarna som blir klämda på och tjejerna som klämmer, så då är det helt ok… eller?

Själv stör jag mig inte på att de väljer att göra bort sig i tv och klämma och pussa på andra killar, men jag stör mig lite på den dubbelmoral som fortfarande finns! Hmm, nu började jag gnälla igen… Det var ju inte meningen, fy mig!

Ha det bäst där ute!

Andra bloggar om Juholt: Anybody’s place, Höbergs tankar, Jinge, Robin Hood, Kontemplera, Kent Persson
Direktlänk

Inga kommentarer hittills

Posta din kommentar nu