Hmm, jag vet inte om jag ska inleda det här inlägget med att beklaga mig över hur länge sen det var jag satte min fot i gymet, eller om jag bara ska skriva ett inlägg, precis som om ingenting har hänt? Nej, jag kör nog bara på tror jag…

Efter en morgon fylld av telefonsamtal till polis och diverse andra ställen, så närmade sig klockan äntligen elva och då var det dags för mig att pallra mig bort till gymet för att plåga kroppen lite. Eftersom det var ”ett tag sen” (vi talar inte högt om hur längesen det var…) jag var där, så började jag lite försiktigt bara för att konstatera att min axel fortfarande bråkade med mig.

Det stoppade däremot inte mig och jag beslutade mig för att piska tuttarna och ryggen lite och dessutom slängde jag på lite bonusmage, så efter en knapp timme, så var jag rätt nöjd 🙂

Bröst
Snedbänk med hantlar (max: 10 rep @ 31kg)
Uppifrån i cable cross (max: 12 rep @ 15kg)
Flyes på planbänk (max: 10 rep @ 11kg)

Rygg
Latsdrag med rak stång (max: 12 rep @ 65kg)
Sittande rodd med v-handtag (max: 12 rep @ 65kg)
Latsdrag framför med oxhornet (max: 10 rep @ 60kg)

Mage
Crunches i maskin (max: 20 rep @ 30kg)

Nu sitter jag bara och njuter av att åter igen känna känslan av att bli mindre och mindre rörlig och jag ser med spänning fram emot morgondagens träningsvärk. Hoppas jag kan röra mig utan att stöna och stånka allt för mycket, annars kommer nog folk att undra i morgon, på alla möten, men det får jag väl bjuda på i så fall 😉

Ha det bäst där ute!

Direktlänk

Inga kommentarer hittills

Posta din kommentar nu