Så fort det börjar pratas om nya personer till ”tunga poster” i olika partier, så är det några saker som man kan vara rätt säker på. Det första är att han eller hon kommer att bli både höjd till skyarna och totalsågad av olika tyckare runt om i Sverige, varav många är personer som aldrig lyckats komma närmare regeringen en studiebesöket i nian.

En annan sak som inte förvånar någon människa det minsta lilla är allt grävande, för om det är nått journalister går igång på, så är det att rota längst in i alla tänkbara garderober, för att hitta, mer eller mindre färska lik. I hetluften just nu, är Annie Lööf, som föreslås bli Centerns nya partiledare efter Maud och självklart så har drevet redan dragit igång. En av de sakerna som hygenorna hugger på, är hennes boende, för tydligen så är hon skriven i en hyresrätt i Värnamo samtidigt som hon ägen en bostadsrätt i Stockholm. Jaha, vad är det med det som gör att Sveriges journalistkår får hybris? Jo, tydligen så får hon bidrag för lägenheten i Stockholm! Hemska tanke, tänk om hon skulle ta tillvara på de förmåner som hennes jobb medför! Tänk om hon skulle göra precis som vilken annan person som helst, det hade ju varit fruktansvärt, för det är väl så att vi bara ska ha övermänniskor i vår regering?


Centerns nya partiledare, Annie Lööf…

Självklart så ska de föregå med gott exempel och hej och hå, men finns det inte en gräns för när de så kallade liken är lite väl taniga? Varför kan mullvadarna inte bara ge upp och inse att det kanske är så att hon bara gjort det hon har rätt till och att hon inte fifflat, eller balanserat på gränsen till vad som kan anses vara moraliskt rätt? Nej, för journalisterna måste ju också få lön och ju snaskigare artiklar de får till, desto lättare har de att löneförhandla, eller gör de det för att alla andra ju är så ”fruktansvärt intresserade”? Knappast!

Oavsett bostäder och allt vad nu journalisterna kan komma upp med, så tror jag att hon skulle kunna bli en bra partiledare för Centern oavsett vart hon bor, eller var hon är skriven!

Ha det bäst där ute!

Andra bloggar: Martin Mobergs betraktelserKent Persson, Jinge, Lasses blogg, Högbergs tankar, Lotta Olsson, Livet som ensam pappa, Michael Granstedt, Peter Andersson, Leines bloggScratches and Dust, AvvaPartistaten, Törnebohms Hotspot, Motpol, Johannes blogg, Örfilar och gladsparkar, Stockholm enligt Ankersjö, Badlands hyena, Anders Dahlberg, Den hälsosamme ekonomisten, Claeskrantz, Mikael Andersson, Thomas Böhlmark, Högbergs tankar, Allra underdånigast, Annika Högberg, Hoforsbloggen, Ipse Cogita!, Gubben vid Rämen, Johan Westerholm, Röda berget, Tokmoderaten, In your face, Per Westberg, Esmeralda, Knuff
.
Direktlänk

2 kommentarer hittills

  1. Jomen du, 130 000 kr skattefritt på tre år är väl inte att ha ”balanserat på gränsen till vad som kan anses vara moraliskt rätt”? Hon verkar ju inte ha bott i hyresrätten under perioden och eftersom det är en hyresrätt är det ganska enkelt att säga upp den, särskilt som har en bostadsrätt i Stockholm, där även hennes man bor. Hon har plockat ut en massa skattepengar från systemet genom att missbruka det. Den som attackerar Mona Sahlin med Toblerone 15 år efter händelsen, borde rimligtvis vara ännu hårdare mot Annie Lööf när det uppdagas att hon utnyttjar systemet idag. Fy fan för hyckleriet.

    Eller tänker alla nyliberaler: ”Jovisst är det inte tänkt att nyttjas på det sättet, men eftersom det går så är det per automatik rätt.” Samtidigt som man attackerar sjukskrivna, arbetslösa och äldre för att vara lata utsugare på samhällskroppen. Fy fan!

  2. Ja, du min vän. Vad menar du med att ”Sveriges journalistkår får hybris” för att en tidning skriver om det säkerligen för många märkliga förhållandet att en blivande partiledare får betalt för att bo hos sin man?
    Och vad är ”hygenorna”?
    Du verkar sakna all kunskap om hur journalistik fungerar.

Posta din kommentar nu