Vad gör man om man efter 21 års äktenskap känner sig snuvad på den sexuella konfekten? Jo, man stämmer sitt ex, för att ha fått för lite sex! Det är faktiskt sant! En kvinna i Frankrike skilde sig nyligen från sin man, men hon nöjde sig inte med det, utan hon passade även på att stämma gubben för att han inte uppfyllt sin plikt och satt på henne som han skulle. För det skulle hon ha 90 000 kronor! Ja, jag vet att det är tragiskt och det är som hämtat ur en dålig hollywoodproduktion, men tyvärr är det bara ytterligare ett tragiskt exempel på hur patetiska vissa människor är.

Det värsta är kanske inte att hon stämde honom, utan det som är ännu värre, är att hon vann! Målet gick upp i Högsta domstolen och de fattade beslutet att:

”En sexuell relation mellan man och hustru är ett uttryck för den kärlek de har för varandra, och i det här fallet saknades det.”

”Genom att gifta sig är man överens om att dela sina liv och det här innebär utan tvekan att man kommer att ha sex med varandra.”

Hade det här varit ok om det varit tvärtom? Om en kille skulle komma och säga att det är tjejens skyldighet att ställa upp på lite rajjrajj med jämna mellanrum, så skulle han sågas jäms med fotknölarna. Har väldigt svårt att hur det kan vara ok att begära sex oavsett kön, men det är kanske bara jag!?

Om det nu var så fruktansvärt dåligt i sänghalmen och hon uppenbarligen tyckte att det var så viktigt, kan man ju undra varför hon inte avslutade det hela tidigare, fast i och för sig 90 000 kronor på 21 år, det blir alltså 4286 kronor per år… Jag hade ju tyckt att jag vore värd mer än drygt 4 000 per år.

Ha det bäst där ute!

Andra bloggar: Gubben vid rämen, Åsa Hoffman, Theotherside, Tor, GenusNytt, Ingen skam i kroppen, Mr viktig, Mitt liv som fransyska, Andreas blogg, Alkoholromantiker, E-toft, Varghjärta, Medborgarperspektiv, Håkans blogg, Kärlekens land
.
Direktlänk

Inga kommentarer hittills

Posta din kommentar nu