Nu var det väldigt länge sen, men nu är det äntligen dags för mig att bjuda er på en liten filmsnutt, så här inför den stundande helgen. Den här gången får det bli en helt galen kille som spelar lite musik och sjunger med, låter inte som nått direkt roande, men kolla så får ni se… Det är ett rätt gammalt klipp och många har kanske redan sett det, men jag kan inte låta bli att småskratta när jag ser det, så håll till goda 🙂

Ett litet tips är att skruva ner lite för ljudkvalitén är inte den bästa tyvärr.

Jag har inte riktigt lyckats bli klok på om killen är ett marknadsföringsgeni, för det är Väldigt många som sett honom, eller om han faktiskt är så borta i knoppen som han verkar. Det är ju en hårfin gräns mellan geni och idiot sägs det… vad tror ni?

Ha det bäst där ute!

Direktlänk

2 kommentarer hittills

  1. LP-skivor minsann!!:D

  2. Japp 😀
    Det var tider det!!

Posta din kommentar nu