Stoppa pressarna!!! Victoria är gravid!!!                            

Jaha, har det redan skett! Har hela journalistsverige redan vänt 180 grader från allt annat som de höll på med och riktat all fokus på att två personer faktiskt har lyckats med konststycket att bli gravida! Tänk vad makalöst, fantastiskt, enormt att även dessa två helt normala människor lyckas!


Tänk att även dessa två lyckades…

Nej, jag ska inte vara sån, men är det inte lite märkligt att Sverige typ stannar ”bara” för att han har lyckats peta dit den och hon blev gravid? Jag har absolut ingenting emot kungahuset på något sätt och visst, jag kan också vara lite intresserad, men att blåsa upp det som om det vore någonting som är helt exceptionellt, det är väl inte för mycket kan jag tycka!

Om man ska skriva någonting om detta, så är det väl snarast det att det stackars oskyldiga barnet, kommer att födas in i en familj som aldrig någonsin kan ha något privatliv. En familj som hela tiden utsätts för allas nyfikenhet och granskningar. En familj som där livet till största del består av en massa, mer eller mindre roliga, uppdrag som måste göras, oavsett om de vill eller inte.

Jag ska självklart inte vara sämre än att säga grattis och önska dem lycka till, även om jag genom att skriva det här bidrar till det som jag egentligen vänder mig emot… Hmmm dubbelmoral? Ja kanske, men det bjuder jag på i så fall 😉

Ha det bäst där ute!

Andra bloggar: Martin Mobergs betraktelserHögbergs tankarAnnarkiaMonica Green, Peter Harold, Svenskbladet, Lyckliga vi, E-toft, Partistaten, Jiddra, Pinglans tankar, Lankfrossa, Ring Broman…, Gester…med ord, Tokmoderaten, Queenstreet, Kungligheter, Görans tankar…, Anders Frihamn, Martin Edgélius, Johan Westerholm, Meanwhile hos pappa K, Folkpartiet i Sollentuna, Lätt irriterad, Den hälsosamme ekonomisten, Lindqvistska hörnan, Olsson betalar, Madonnan, Mitt nya underbara liv…, Tronen, altaret och svärdet, Camillas, Kommentatorn tycker till, A mirror, Krulli, Signerat Kjellberg, Thomas Böhlmark, Min klon är snyggare…, Röda Malmö, Varför inte jag också…?, HumanLabRat, Ennodius, En bitter blondin…, Håkans blogg, Stationsvakt, Tester och Upplevelser…, Boyahed, Kaela, Jinge, Helena Palena, Gealachs, Thoughts and reflections, Veiken, Filppu filosoferar, Törebohms Hotspot, Hannas blogg, Avdragslexikon, Vill bli mamma nu, Monstermalla, Jerrys ord, Kalaslotta i USA, Elin Gabriella, Blondinbella, Miniblogg, Brunkullan, Viola Morina
.
 
Direktlänk

4 kommentarer hittills

 1. Han/hon får väl göra som prins Bertil (var det va?) som valde att leva lite mer privat med en ”icke” kunglig ”prinsessa”? 🙂

 2. Sven Johansson @ 2011-08-18 15:27

  Det är fel att som en del påstå att Victorias barn inte kan välja liv själv. Sanningen är ju att även inom ramen för monarkin står det helt fritt för en tronföljare att avsäga sig sin ställning. Det finns ingen tvingande lag för prinsar/prinsessor. De har faktiskt ett val även om det ofta felaktigt påstås motsatsen.

  Jag tycker monarkin är en viktig del av Sveriges kulturarv, vår historiska nationella identitet och jag stöder den helhjärtat även om en del saker kunde reformeras inom ramen för fortsatt monarki. Det är inte de kungliga som enskillda privatpersoner som är ”märkvärdiga”. Däremot tror jag monarkin som sådan är bra för Sverige.

  GRATTIS Victoria och Daniel!!

 3. hej.
  ja jag håller faktiskt med dig..
  MEN jag vet oxå att vissa INTE kan få barn tillsammans MEN på VARSITT håll..
  har en vänninna hon och henne man K försökte få barn i 5års tid,sen skilde de sig och fick barn med sina respektive NYA kille/tjej!

 4. […] SvD , DN , AB , Expressen Bloggar: Kommunisternas blogg , Kulturbloggen , En chefspappas vardag , Högbergs tankar , […]

Posta din kommentar nu