Vad krävs av Kamprad?

Ibland fascineras jag över att vissa personer vägrar släppa saker och ting och att de hela tiden fortsätter att gräva och gräva i det förfluta. Nu är det journalisten Elisabeth Åsbrink som kommer fram med nya uppgifter om Ingvar Kamprads kopplingar till Nazisterna både före, under och efter andra världskriget.


Även miljardärer behöver mössa…

Att han sympatiserade med nazisterna är väl knappast någon nyhet och han har själv berättat om det och bett om ursäkt och sagt att han absolut inte står för det idag, men nu fortsätter det alltså och den enda anledningen är att han inte har berättat hur aktiv han var?! Eller?

Vad är det egentligen hon vill uppnå? Ska Ingvar gå ut och be om ursäkt igen? Ska alla bojkotta IKEA?

Självklart är det fruktansvärt med nazismen och allt vad den står för och det är självklart inte ok att vara engagerad där, men när räcker det med grävande egentligen? Någonstans finns det väl en gräns, eller?

Ha det bäst där ute!

Andra bloggar: Radikalen, Ipse Cogita!, S.A.I DUX…, Badlands Hyena, Varjager’s weblog, Leinesblogg, Goosvisonen, Jonas Lindh, Allahu Akbar, Anna-Lena Lodenius, Vintersaga
.
Direktlänk

2 kommentarer hittills

  1. Jag håller med! Let go!

    Snart kommer ”våra” (andras!) barn behöva stå till svars för varför deras föräldrar röstade in SD i riksdagen… 🙁
    (Ungefär som att det är Silvias fel att hennes pappa hade fuffens för sig).

  2. Snart betraktas väl all kritik mot nazism och nazister som ’politiskt korrekthet’ och nazism som lika gulligt och helyllesvenskt som Kamprad och IKEA?!

Posta din kommentar nu