Numera är det ju vardagsmat att man plastikopererar sig, men än så länge så har det varit flest tjejer som har gjort det, men nu har det kommit en operation som passar killar… eller inte! Det ser inte bra ut alls om ni frågar mig! Jag pratar självklart om den operation som skapar fejkade magmuskler! Men på riktigt! Hur tänker man när man gör en sån operation? Den som fått mycket uppmärksamhet för sin välträna… opps, välopererade mage, är Darryn Lyon som just nu deltar i brittiska ”Celebrity big brother”. Gubben är 46 år, glider omkring i rosa mohikan och tror att han är 26 och dessutom tar han alla chanser han får, för att flasha lite kött!


Ska man skratta eller gråta?

Visst, det skulle kanske kunna bli tokbra, om man har en vältränad kropp för övrigt, men när övriga muskler lyser med sin frånvaro och kärlekshandtagen börjar bli så stora att de hänger över byxkanten, hur snyggt är det då? Jag vet inte om det är en brudmagnet direkt, att glida in på stranden med en lekamen bestående av 28 kilo för mycket späck och utanpå allt detta ”fluff” vilar ett perfekt format ”sex-pack”, men det kanske är jag som börjar bli gammal och inte hänger med?

Ha det bäst där ute!

Direktlänk

Endast 1 kommentar hittills

  1. Wow, snyggt! Eller kanske inte…… 😮
    (PS. Jodå, du hänger med!)

Posta din kommentar nu