Hur ofta fyller man år egentligen?

Att bara sitta och inte ha någon att göra kan leda till att man hittar en del roliga saker. Satt nyss och googlade allt mellan himmel och jord och till slut tog helt enkelt fantasin slut, så jag googlade mig själv och hamnade till slut på en inkomstsida, för det kan ju vara kul att se vad jag tjänar tänkte jag…

Tyvärr har de tydligen gjort om lagen, så att alla sådana uppgifter måste skickas ut per post, så jag får snällt vänta tills lönen kommer 😉

Däremot så hittade jag en annan rolig sak och det var deras system för att tala om för mig hur många år jag fyller nästa gång och hur lång tid det är kvar innan det vankas kalas. Jag såg direkt att det inte riktigt stämde, men det tog ett par sekunder innan jag såg varför…


Ska jag hoppa över nästa kalas kanske?

Det kanske är ett  tecken på att jag ska skippa nästa födelsedag!?

Jaja, hur som helst så är det en tragisk siffra oavsett om jag skippar nästa högtid eller inte… Gubben börjar bli gammal!

Ha det bäst där ute!

Direktlänk

Inga kommentarer hittills

Posta din kommentar nu