En kommunists avgång

Jag ska väl inte säga att jag gråter över att Lars Ohly nu väljer att avgå som partiledare, men på nått sätt så verkade han faktiskt rätt ”skön” som person, även om jag inte alls kommer överens med hans politik och värderingar.


Yooo Ohly…

Han har suttit som partiledare sen 2004 och sen dess har de backat en hel del. Jag är däremot osäker på om det är Lars ”fel” att vänstern har tappat röster, eller om det bara är så enkelt att fler och fler lämnar de gamla vänstervärderingarna? Själv tror jag inte att ett helt partis framtid kan hänga på en enda person, men jag kanske har fel?

Ha det bäst där ute!

Andra bloggar: Kent Persson, Annarkia, Roger Jönsson, Svensson, Högre inkomst nu, Thomas Böhlmark, Jesper Holm, Tradition och fason, Tokmoderaten, In your face, Pylon of the pit, Under den lugna korkeken, Christian Dahlgren, Gusart, The Viktor report, Anders S Lindbäck, Signerat Kjellberg, Josefin Strömberg, Jesper Svensson, Ringborgs blogg, Lindqvistska hörnan, Olsson betalar, Kultur och kritik, Radikalen, HumanLabRat, Röda Malmö, It takes a fool…, Ennodius, Holmqwist, Den hälsosamme ekonomisten, Jinge, (S)ebastians tankar, Tofflan, Mer vänster i Uppsala, Jonassjostedt, Martin Moberg, Jöran Fagerlund, Högbergs tankar, Peter Harold, Johan Westerholm, Motpol, Rolf, Verklighetens folk, Canute Ocean 
.
 
Direktlänk

Inga kommentarer hittills

Posta din kommentar nu