”Det är bögarnas fel!”

Nyss läste jag om att den anmälan som kommit in mot Groteskos framförande av Bögarnas fel Skansen för några dagar sen, nu inte ens kommer att hanteras av JK, med motiveringen Sången är uppenbarligen avsedd att utgöra satir”.

Vilken jävla tur att det finns några i det här landet som kan ta saker och ting för vad det är! Hur man kan ens komma på tanken att anmäla en låt som den? Nu har jag ju ingen aning om vem som anmält, eller vilken anledning som ligger bakom, men jag är rätt säker på att det inte är en bög, utan en hetro som ska vara så där överpräktig! Nej, man ska minsann inte skoja om homosexuella, för då blir det hets mot folkgrupp! Men kom igen, slappna av säger jag bara. Det är ju inte så att någon kan missa att det är skämt, satir, humor, vad du nu vill kalla det, eller? Det kanske är så att det på riktigt sitter någon där ute och ser det här och inte fattar?!

Men, nu har alltså inslaget ”friats” så det kanske finns hopp för mänskligheten i alla fall, men tyvärr så lär det inte vara sista gången som någon anmäler saker som de ”retar sig på”… Katastrof!

Ha det bäst där ute!

Andra bloggar: Roboguy, Helds HTB-nyheter, Tofflan, Britta, Oumberligating, Uppsnappat, Blott en simpel…, Fattiglappen, Håkans bloggHåkan  Fleischer, Mona, PR-atkvarnen, Vonkis, Ewa Jansson, Confessions of a lovely…, Tokmoderaten, Västgötskan, Martin Mobergs betraktelser, Johnnys godbitar, Törnebohms hotspot, Maria L, Medborgarperspektiv, Chefsingenjören, Aletheia 
.
Direktlänk

4 kommentarer hittills

 1. Vad jag har ”hört” har du delvis rätt: det var en heteroperson som anmält Allsången eftersom hans bög-kompis hade tagit mycket illa vid sig…

  Men detta är ju bara roligt!!! Ironi när den är som bäst! Jag älskar detta!

 2. Då var det nästan som jag misstänkte alltså… Tragiskt att det finns personer som tar illa upp!
  Kan bara hålla med dig….Det här är underhållning på hög nivå! 🙂

 3. Vi får väl hoppas att vi inte blir som USA i någon nära framtid.

  ”Du! Det stod inte på strykjärnet att man var tvungen att TA AV SIG plagget innan man strök det! Nu stämmer jag dig för skada, sveda och värk och nånting mer som jag inte kommer på just nu…”

  😛

 4. Tyvärr är vi ju på väg åt det hållet, men jag hoppas att vi aldrig blir så extrema!
  Det hade kanske varit på sin plats med en stor fet skylt över hela rutan, som talade om att det var humor och inte på riktigt!?

Posta din kommentar nu