Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Det är inte alla som har varit på två fester innan de fyllt fyra veckor, men det har Nike varit, för igår var det dags igen och den här gången var det bröllop som stod på festschemat. Det var en kompis till Carin som har hittat rätt och bestämt sig för att göra det officiellt och dessutom få till ett ordentligt kalas på köpet.


Riktigt tjusiga ringar tog plats på brudens finger…

Vi höll till ute på Baggensnäs, ett jättetrevligt ställe, precis vid vattnet ute på Ingarö och även om det smådroppade lite från himlen precis innan själva akten, så slutade det precis när brudparet gled in så skingrade sig molnen och det var till och med lite sol mellan varven. Dessutom så sägs det ju att lite regn på bröllopet ska ”vara bra”…

Regnet symboliserar då tårarna av sorg som bruden inte behöver fälla i äktenskapet.

Vigselakten var jättefin och lite mindre strikt än en vanlig kyrklig vigsel och dessutom hade de lyckats hitta en förrättare som var jättebra och en solosångare, som nog skulle ha platsat i vilket ”idol-program” som helst!

Vad är ett bröllop utan den efterföljande middagen? Ja, lite kort skulle man ju kunna säga, så efter  lite mingel och bubbel var det dags för middag och är det ett sommarbröllop ute, så ska väl middagen också avnjutas utomhus. Allting var uppdukat i vita partytält så det var bara att sätta sig ner vid ett dukat bord och vänta på att all mat skulle bäras in 🙂

När vi satt oss och jag började kolla igenom placeringslistan och läsa lite om alla andra gäster, så fick jag en chock som inte var nådig! Tydligen är det så att jag nyligen har gift mig! Snacka om att jag inte har någon koll alls! Jag undrar hur det hela har gått till egentligen, så jag var tvungen att ta ett litet snack med min nybliva fru för att se om hon hade något minne av att vi hade gift oss, men hon var också lyckligt ovetande om hela incidenten.


Tydligen har jag gått och fått en fru…

Som tur var så var hennes man helt ok med månggifte, så jag slapp bli jagad av en skogstokig polis med draget tjänstevapen. Han hade dessutom vanan inne när det gällde att ta sig fram i terrängen, den gången blev han i och för sig jagad av en älg, men det kanske är samma adrenalinpåslag att jaga sin frus andra man…

Carin tog också det hela med ro och konstaterade nog bara att hon nu kommit på anledningen till att vi inte har gift oss än, vilken tur att jag är sambo med en tjej som är så lite svartsjuk som man kan bli, annars hade hon kanske hjälpt Henrik att jaga mig till skogs!

Ett riktigt trevligt bröllop och det var jättekul att vi fick vara med och dela dagen med er Rickard och Jeanette!


Dekorationen på den jättefina bröllopstårtan…

Som de småbarnsföräldrar vi är, så var vi tvungna att avvika ganska tidigt, men jag är övertygad att resten av festen fortsatte i samma trevliga anda som början.

Ha det bäst där ute!

Direktlänk

Inga kommentarer hittills

Posta din kommentar nu