I min lilla följetong om märkliga skyltar mm, så har nu turen kommit till en liten, men ack så rolig lapp…

Jag måste erkänna att jag inte riktigt hänger med här, för hur många gånger jag än läser lappen så fattar jag inte hur det är tänkt att de där byxorna ska sitta. Om man kollar på överkanten på lappen, så är det ”Regular Standard” så då antar jag att de sitter ”normalt” och varken sitter åt eller sitter löst?


Hur ska de ha det med passformen egentligen?

Kollar man sen vidare på denna motsättningsfulla lapp och börjar uppifrån, så blir i alla fall jag, mer och mer förvirrad. ”Boy fit slim”? I min värld så borde detta betyda att de ska sitta åt, för om jag inte har glömt bort min skolengelska helt, så betyder Slim fit just det, så nu har vi alltså konstaterat att det är ett par slimmade byxor med normal passform???

Men häng med nu, för det är mer… Fortsätter man att läsa den lilla lappen, så blir det om möjligt, ännu mer förvirrande. Nu säger den nämligen helt plötsligt, att byxorna har en ”Relaxed fit”! Av lös och ledig passform eller?

Det här måste alltså vara Den byxan! Byxan med stort B! Ska du köpa en byxa i ditt liv, så satsa på den här! Den har en normal passform, som både är åtsittande och lös på samma  gång! Inte illa av ett par byxor!

Ha det bäst där ute!

Direktlänk

2 kommentarer hittills

  1. Ha ha! Ja, den var inte LITE förvirrande, det kan jag hålla med om… Du borde fråga kassörskan och se om de kan klargöra det eller om hon/han blir lika förvirrad? 😀

  2. Haha, ja jag får kanske gå tillbaka och kolla om någon kan hjälpa mig 😀

Posta din kommentar nu