Idag kom vi äntligen ut på den första riktiga promenaden sen Nike föddes och, även om ni har extremt svårt att tro det, så gick den faktiskt inte till affären för att köpa glass, godis, läsk, eller andra onyttigheter, utan vi tog faktiskt en sväng runt i vår lilla by och lyckades undvika alla ställen som säljer ovanstående saker.

 
Första promenaden i livet, måste ju dokumenteras… 

Vädret bjöd på både moln och sol och jag tror att vi njöt i fulla drag, alla på våra egna små sätt. Carin njöt nog mest över att kunna gå ordentligt, Nike njöt av att skumpas fram i vagnen och jag njöt över att Carin äntligen är på väg tillbaka till ”sig själv igen” 🙂

Efter promenad och middag, fick vi finfrämmande av Per och Jennie och det blev lite manligt snack om byggplaner och annat för mig och Per. Vad Jennie och Carin dryftade har jag faktiskt ingen aning om, eftersom vi höll oss undan i mitt ”pojkrum” så mycket vi kunde.

När de gått hem och jag redan var igång med att vara så där supermanlig, så passade jag på att sätta upp stången som Indra lyckades dra ner för några dagar sen. Det första jag konstaterade var att den hittills suttit med skruvar som borde passat bättre för att hålla upp en liten pappershållare…

 


Den översta ser lite bättre ut enligt mig…

Självklart så försökte jag se så manlig ut som möjligt under hela processen, men jag vet inte om jag lyckades så där jättebra!?


Inte supermanligt att sätta upp en hängare, men i alla fall…

Nu sitter den en aning bättre och i morgon kommer det första testet, för om jag känner min näst yngsta dotter rätt, så kommer hon att testhänga den i morgon…


Äntligen på plats igen…

Även om det inte är någon stor grej, så är det skönt att den är uppe igen och att det är en mindre sak på ”att-göra-listan”.

Ha det bäst där ute!

Direktlänk

Inga kommentarer hittills

Posta din kommentar nu