Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Igår var det kalasdags igen och den här gången var det fyraårskalas för hela slanten. Bästaste Katja och Martins ”lilla” Pontus var det som var anledningen till allt ståhej…

Det är spännande att se hur mycket energi det finns i barn egentligen och hur mycket den ökar så fort de kommer inom en 10-metersradie av socker! Socker måste vara det klart bästa uppåttjack som finns, för redan när de ser en sockerbit, eller glass fullproppad med socker, så börjar de studsa upp och ner com duracellkaniner!

Det här kalaset bjöd däremot inte bara på studsande barn och sockerchocker på löpande band, utan det hela inleddes med mat! Mycket bra tänkt måste jag säga, eftersom kalaset startade klockan fem! Det var alltså bara hugga in på maten och faktiskt kunna slappna av ordentligt trots att Indra var med. Hon satt nämligen inte ens vid samma bord som oss, utan hon satt mellan Nova och Martin, vid ett annat bord och hon skötte sig så bra, så Pappa blev lite extra stolt i hjärtat. Dessutom fick hon några små hjälpande händer från bästa systern, så Pappahjärtat blev om möjligt ännu lite varmare! Tänk att jag har två så fina döttrar! 🙂

Hur som helst, när maten var avklarad, så började studsandet hos alla barn, för nu var det dags för glasstårta. Jag menar, vilket kalas hade det varit utan en tårta till födelsedagsbarnet? Det hade ju snudd på varit mesigt, uruselt, dåligt eller rent av ett riktigt skräpkalas!


Glasstårtan på väg fram till födelsedagsbarnet…

Efter glass, med maränger, tillhörande chokladsås och strössel i alla dess former, studsade alla barn ut på gräsmattan och även om de fortfarande är väldigt små, så syns det att de kommit in bra i det sociala spelet, för de både slog varandra i huvudet med en såg (plats i och för sig…), puttades, ryckte bollar ur händerna på varandra och någon passade till och med på att rivas lite… Kort sagt, ett kalas precis som det ska vara och både barn och föräldrar var mer än nöjda 😉

Kan ett barnkalas avslutas på mer än ett sätt? Nej, knappast, så även det här kalaset avslutades med fiskdamm och Martin agerade, sin vana trogen, ”hav” på andra sidan planket och i år fick han tydligen sällskap av en nyfiken grävling, som struttade förbi när påsarna skulle fästas på kroken. Spännande!


Man ser det inte, men det studsades en hel del…

Även om jag inte tagit en enda bit av det ”vita giftet” under kalaset, utan strikt hållit mig till mat och ”det svarta giftet”, så kände jag ändå att det var läge för att lufta löparskorna lite, så när vi landat hemma, så rotade jag fram skorna och laddade upp för några tuffa varv i skogen.


Det går bra nu…

Även den här gången, så brände jag på första varvet och tog det lite lugnare andra svängen runt och jag satte faktiskt varvrekord, igen! Det går bra nu!

Inte nog med att hela varvet gick på under 11 minuter, så var jag nästan oförskämt pigg de första knappa två kilometerna. Då var det nästan som att jag smålufsade fram och ändå höll jag ett tempo, som var det högsta hittills. Känslan av att bara kunna kliva på i spåret är underbar och för varje gång jag är ute, så håller den i sig lite längre, snart kanske den sitter kvar hela varvet, eller kanske till och med lite längre.

Efter löpning och dusch, var det dags att krascha i soffan och idag blev det äntligen ett par avsnitt av The Event och serien blir bara bättre och bättre! Så för er som har missat den, kan jag starkt rekommendera den!

Min dag i korthet och allt det här på en eftermiddag…

Ha det bäst där ute!

Direktlänk

Inga kommentarer hittills

Posta din kommentar nu