Då har rökare än en gång fått klart för sig att det inte är fel att kasta fimpar på marken, där man råkar befinna sig när det är dags att göra sig av med eländet! Nu är det till och med uttalat i lag, att det inte är olagligt att kasta dessa cancerstumpar runt omkring sig, som om det vore den mest naturliga sak i världen!

Däremot blir det dryga böter om någon kastar en ölburk på marken, eller lämnar en engångsgrill efter sig åker på en rejäl bot på 800 kronor och skulle man lämna lite tändvätska efter sig, så riskerar man till och med fängelse i upp till ett år!

Jag kan inte fatta varför man inte kan bestämma att det inte är ok att kasta sina jävla fimpar överallt! Vad är det som gör att det är ok att göra det? Kan det möjligen vara så att det är väldigt mycket pengar i den branschen och lobbyisterna har lyckats över förväntan? Det finns väl alltid några fickor som det går att stoppa pengar i för att få åka i gräddfilen?!

Nej, skärpning nu och sluta dalta med alla rökare!

Ha det bäst där ute!

Andra bloggar: Krulli, Lovely Lina, Holmqwist, Göran Elmertoft Online, This is not a love story, Örfilar och gladsparkar
.
Direktlänk

3 kommentarer hittills

  1. Håller helt med dig. I Uppsala gjordes nyligen en stor undersökning om skräpet i stan och det var utan tvekan så att fimpar var den största delen av stadens skräp.

  2. Ja, inte nog med att det utgör den största mängden skräp, det är också förbannat äckligt med alla fimpar som ligger överallt!

  3. […] bloggar; Chefspappan, Please Like if you enjoyed reading Unlike Share and […]

Posta din kommentar nu