Trots att jag knappt stannat sen löpningen i går, så var det dags att röra på dödköttet igen i morse. Det var, som vanligt, min tur att gå upp med Indra och idag vaknade hon mer normal tid. Det betyder att det står morgonpromenad på schemat, med välling och filtmys i vagnen, i alla fall för Indras del. För min egen del, så är det rask promenad med puttande av barnvagn som gäller.


En lite annan väg än tidigare gånger…

Tyvärr så börjar jag få rejäla känningar i mina benhinnor, så om jag fortsätter utan att köpa bättre skor, så blir det nog tyvärr ofrivillig vila ett tag snart.

Efter lunch idag, så tog jag Indra under armen (bildligt talat, om någon nu inte förstod det…) och slängde in henne i bilen (bildligt även nu…) och sen åkte vi in till Farbror Daniel, för att hälsa på honom och katterna. Indra fastnade för två saker, Svartis och Tom och Jerry. Hon pendlade mellan att jaga, klappa eller bara titta på Svartis, till att sitta i Daniels kontorsstol med ögonen som fastklistrade på Tom och Jerry.

Jag och Daniel ägnade mest tiden åt att koppla in hans ljudanläggning och sen satt vi i soffan och turades om att påtala hur underbart ljud det blev 🙂

Nu är det snart dags för soffkrasch och sen blir det några timmar med WoW…

Ha det bäst där ute!

Direktlänk

Inga kommentarer hittills

Posta din kommentar nu