Vissa saker ändras aldrig!

Vissa saker kommer man inte ifrån här i livet och en av dessa saker är deklarationen. Hur man än försöker, så dyker den upp som en glad (??) överraskning varje år och varje år, så tänker jag att, i år ska jag fixa den direkt och lika säkert som att den måste in, lika säkert är det att jag har den kvar när det är 2 maj.

I år är självklart inget undantag, för varför överge ett vinnande koncept? Nej, deklarationen är fortfarande oinlämnad, men än så länge så är det ju massor med tid kvar, så jag ska nog hinna få in den även i år. Det enda som återstår nu, är att kolla upp varför jag helt plötsligt fått en bilaga i deklarationen, som inte borde ligga där.

Tydligen så har Skatteverket fått för sig, att jag bedrivit enskild verksamhet under 2010… Det här tycker jag är superintressant, eftersom jag väldigt gärna vill få reda på om det är så att jag tjänat en massa pengar på nått som jag inte har en aning om 🙂

Hur som helst, det är gott om tid kvar, så ingen stress… Jag har ju flera timmar kvar!

Ha det bäst där ute!

Direktlänk

Inga kommentarer hittills

Posta din kommentar nu