Vad är mitt och vad är ditt?

Nu är det nästan 30 år sen, som jag flyttade till Storvreta med mina Päron och ända sen dess och säkert ännu längre tillbaka, så har det ”bråkats för” att man ska få en bankomat, till vår lilla ”Håla”. Kämpandet har gått i vågor och ibland är det någon som orkat försöka lite extra mycket och ibland har det gått på sparlåga, men det har hela tiden funnits ett starkt önskemål.

De argument som man kommit med hela tiden, är att det är så nära till stan, vilket är ett uruselt argument, men det är ju en annan sak…

Hur som helst, så var det uppenbarligen någon som lyssnade till slut, för nu har vi haft bankomat i några månader, men nu till nästa problem. Det finns på tok för mycket folk där ute, som inte har förmågan att skilja på ”mitt och ditt”, så självklart går det då som det går!


Jag blir så trött…

Tyvärr är jag rätt säker på, att de som nu är (stolta??) ägare till de extra tusenlapparna, definitivt inte bodde i Storvreta för 30 år sen, utan det är nyinflyttade ungdomar, som är för dumma för att inse vad som är deras eller så är det helt enkelt det sättet de är uppfostrade på. Om man inte har det man vill ha, så ta det från någon annan!

Nu återstår det bara att se om det kommer upp en ny bankomat, eller om det är så att vi får slåss i 30 år igen!

Ha det bäst där ute!

Direktlänk

2 kommentarer hittills

  1. Dom obegåvade stackarna som försökte få lite extra fickpengar på det viset lär ha fått gå därifrån med tomma fickor. Det är ju inte direkt så att pengarna ligger lösa inne i kuren när man tagit sig genom väggen, det är ju ett typ kassaskåp man måste ta sig in i för att få fram pengarna.

  2. Ja, man kan ju hoppas att de inte fick med sig ett enda öre!

Posta din kommentar nu