Man får passa sig för vad man lovar!


Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Warning: Illegal string offset 'status_txt' in /var/www/chefspappan.se/public_html/wp-content/plugins/share-and-follow/share-and-follow.php on line 1243

Efter förra helgens svullande i allt för mycket skärpmat och godis, så kastade jag ur mig kommentaren

Nej, nu ska jag inte äta något godis på en månad!

Tyvärr var Carin precis bredvid.. Ja, jag vet, hade jag varit helt själv och sagt nått sånt rakt ut i tomma luften, så borde jag nog kanske bli inspärrad, men det är en annan sak, utan nu tillbaka till saken.

Hon hörde ju självklart vad jag sa och likt en kobra, högg hon blixtsnabbt på min lite dumma och förhastade kommentar! Inte nog med att hon hörde vad jag sa och då självklart sa att nu har jag lovat, hon drog det ytterligare ett steg. Hon tyckte att en månad var väl ”lite fegt” och att fram till ”Grynet” kommer, borde vara bättre och lite ”tuffare”. Självklart ville jag ju inte vara en mes, plus att jag var äckelmätt efter allt godis och en aning sockerhög, så jag sa ”självklart”… Självklart??? Hur jäkla dum får man vara egentligen? Bara så där, så har jag lovat att inte äta någon form av godis på typ två månader! Dum eller inte, men nu får jag ju leva med det och nu sitter jag här och våndas.

Att sockerberoendet är just det, ett beroende, har jag känt till länge och att det är ett skrämmande starkt behov är inte heller någon överraskning, men just nu är det en klen tröst, för likt en pundare på avvänjning, sitter jag här och alla mina tankar kretsar kring socker, godis, chips, chocklad, läsk… You name it! Men, för att köra ett idiotiskt talesätt… ”Frukt är också godis”. Det är det fan inte, säger jag då! Om valet stod mellan att trycka i mig underbart, färskt supersliskigt smågodis, eller ett trist och tråkigt äpple, så tog nog inte det beslutet så lång tid!

Om ni lovar att inte säga nått till Carin, så måste jag nog erkänna att det var rätt bra att hon högg på min kommentar, för det är verkligen hög tid att göra någonting nu, om jag inte vill spendera badsäsongen både iförd byllsiga kläder och bada i vassen. Nu ska späcket som tydligen trivs bra på min kropp bort, även om jag inte har några planer på att bli ”tävlingshård”, så vet jag att jag mår så mycket bättre med lite längre fettprocent 🙂

Jag tänker inte förlora matchen mot sockret, så det får bli äpple istället!

Ha det bäst där ute!

Direktlänk

5 kommentarer hittills

  1. Nu har jag länkat ditt inlägg.se om det märks i bloggportalen över mest länkade inlägg.jag skulle länka en vän igår,men det gick inte.tro att jag inte kom åt rätt länk som jag skulle använda.se om det lyckas med dig.ha en fin kväll.kram

  2. […] nu ska jag inte vara bitter. Jag har ju valt det själv och jag vet ju vad målet för min självplåga är också, så jag försöker att projicera upp […]

  3. […] är det drygt tre veckor sen jag lovade Carin (och mig själv) att jag inte skulle äta godis förrens Grynet kommer och det är fortfarande […]

  4. […] Den största anledningen till det är att jag kanske, men bara kanske, ska försöka mig på en Micke och sluta äta godis ett tag. Avsockra mig helt enkelt. Men jag vet inte om det är värt att sluta […]

  5. […] sig så mycket socker under för lång tid, så mår inte kroppen så där lysande, så nu har jag bestämt mig för att återgå till det ”normala”, nämligen en ätardag i veckan. Än så länge går det […]

Posta din kommentar nu