Lilla dumma huliganen!

Då har det hänt igen! Någon idiot blir så förbannad för att motståndarlaget gör mål, så han(ja, det är nästan bara killar) bestämmer sig för att medvetet, försöka skada andra laget målvakt!


Skandal… kommer inte på nått bättre ord…    Foto: Andreas Hillergren / Scanpix

Det är för fan bara en sport! Visst, kan man bli arg och besviken om motståndarna gör mål, men att gå så långt så man skadar folk, då är det nått som inte står rätt till i huvudet! Ibland kan man ju undra hur mycket det egentligen bryr sig om själva sporten. För många verkar huvudsyftet med matchen, vara att ge de en möjlighet att bråka.

Om man nu kan bli dummare, än att kasta in ett knallskott mot målvakten, för att se ta sig in på planen för att fortsätta skada honom ännu mer, så förklarar han för polisen att…

Jag blev förbannad på Helsingborg när de gjorde mål!

Jaha, men dåså. Han blev ju arg, så då är det väl klart att killen ska få misshandla någon lite, så hans ilska försvinner. Nej, en rejäl psykisk undersökning och sen tvångsvård, det är vad som krävs. Tyvärr är han ju inte ensam om att hitta minsta lilla anledning till att slåss, så problemet upphör ju inte bara för att han får försvinner. Vad är nästa steg tro? Glasa in alla fotbollsplaner och skilja de olika lagens ”fans” åt totalt kanske?

Det är så synd, för det drabbar oss friska, sunda människor som faktiskt tycker att det är kul att se en match, eller följa ett lopp, men det är väl bara att inse… Det finns idioter överallt!

Ha det bäst där ute!

Andra bloggar: Olas tankar, Ann Helena Rudberg, Örfilar & gladsparkar, Signerat Kjellberg, Martin Mobergs betra…, Norah4you’s Weblog, Röda Berget, Scaber Nestor, Thomas Böhlmark, Ipse Cogita!
.
Direktlänk

3 kommentarer hittills

  1. Du måste ha suttit bra till för att kunna ta en sådan fin bild på när det hände.

  2. Hahaha… Ja, jag hade grymma platser… framför datorn 😉
    Nu har jag lagt till lite mer info om bilden 🙂

  3. Nu är jag vuxen och politiker – men när jag var ung var jag fotbollssupporter och kan säga att i stort sett alla från etablissemanget som försöker analysera det här gör helt fel analys. Trist att se.

    Läs gärna min, om något politiskt inkorrekta, analys.
    http://hanneshervieu.se/huliganism-nar-alla-analyserar-fel/

Posta din kommentar nu