Ingen rök utan eld?

För ungefär en månad sen satt jag i bilen och hörde på nyheterna att Ola Lindholm hade plockats misstänkt för att ha tagit kokain. Då hade han dessutom gått ut med ett pressmeddelande, där han skrev att han inte var det minsta orolig, eftersom han inte hade tagit någonting annat än värktabletter.

Nu har provsvaren kommit!

Det var inte bara positivt, det var dessutom en koncentration som var rätt hög, speciellt med tanke på att han stenhårt vävdar att han inte har tagit någonting… Mycket märkligt!

Hans advokat har nu bytt strategi och säger nu att de måste ta reda på hur han fått i sig någonting…

Om det nu är så att han blir dömd, så kommer hans karriär att vara helt körd, men även om han nu, faktiskt är oskyldig, och har fått i sig någon drog ofrivilligt, så kan det nog vara kört ändå, för vem vill ha en person som förknippas med droger, som programledare för barnprogram?

Ha det bäst där ute!

Länkar: AB1, AB2, Exp1, DN1, DN2, SvD1, SvD2, GP, Markussa, Helena Palena, Bloggis, Görans blogg, Badlands Hyena, Sideriska siktet, Törnebohms Hotspot, Signerat Kjellberg, Zac’s åsikter…, Madonnan
.
Direktlänk

8 kommentarer hittills

 1. Märkligt är det! Kokain och barn går inte ihop. Men tänk om han är oskyldig. Vi får se vad som döms.

 2. Han har hållit på med droger. Har gått på samma skola som honom och det har alltid funnits rykten om hans vanor…

 3. Ola en patetisk fjant,… hur har det gått till,… jag vet ingenting,… jag tar inte kokain. Livrädd att han ska förlora jobbet gör han ett ynkligt försök att rentvå sig själv istället för att som en man stå för att han är en knarkare.
  ”Måste varit något i maten”,..förstår ingenting,…någon har smusslat ner det i glaset,..så ynkligt av Ola att man häpnar.
  Alltid är det samma sida av myntet vi ser och hör, baksidan.

 4. Jag känner mig verkligen mycket tryggare nu när polisen har tagit fast denne Ola som hade spår av kokain-metaboliter i blodet. Det är en stor lättnad, inte bara för mig utan för hela Sverige och vi kan äntligen pusta ut.

 5. Det här är ju moralpanik. Självklart kan han fortsätta vara både redaktör och programledare. Han står ju inte och skriker ut att narkotika är okej. Fälls han så får han ta sitt straff.

  Jag tycker moralpaniken skickar ett värre budskap till barnen än hans eventuella(!) bruk av narkotika: Budskapet är att det räcker uppenbarligen inte bara med kvarsittning om msn gör fel. Eleverna skall stå på rad i korridoren när man går till kvarsittningen och spotta och förolämpa. Det är en riktigt obehaglig utveckling.

 6. Det känns som om att ALLA behöver påminnas om att han faktiskt inte är dömd för detta än. Vi dömer snabbt på Expressens uppgifter, och det är som vi vet den absolut den minst trovärdiga källan…

 7. Jag förstår bara inte vad det är för bra med att publicera detta innan han är dömd.

 8. […] kanske ska vi inte vara så snabba att döma som många varit i fallet Ola Lindholm. Kanske borde fundera och tänka lite mer innan […]

Posta din kommentar nu