Ett varmt pass på Bygymet!

Ett tag i går, så trodde jag att jag inte skulle komma iväg till gymet, men som tur var, så pressade jag in ett pass efter middagen och det är sååå skönt att komma iväg och svettas lite och få visa kroppen vem det är som egentligen bestämmer 😉

I går var det dags att plåga både fram- och baksidan av kroppen igen och bröst och rygg stod på schemat. Eftersom passet kördes på Storvreta gym, fick jag modifiera ryggdelen lite, eftersom dragmaskinen inte funkar riktigt bra tycker jag. Tyvärr är det någon form av rep som drar upp vikterna och när man lassar på lite, så sviktar det, så det blir en jätteskum känsla, men oavsett svikt, så blev det ett kanonpass!

Bröst
Snedbänk med hantlar (max: 10 rep @ 42kg)
Sittande bänkpress i maskin (max: 12 rep @ 90kg)
Drag uppifrån i cablecross (max: 10 rep @ ??kg)
Flyes på planbänk (max: 12 rep @ 14kg)

Rygg
Chins (max: 14 rep @ kv)
Latsdrag med rak stång (max: 12 rep @ ??kg)
Marklyft (max: 12 rep @ 131kg)
Stående rodd med rak stång (max: 10 rep @ 91kg)

Det märks att det börjar bli sommar ute, för det var grymt varmt i gymet och svetten rann bokstavligt talat! Det blev ett superpass med en grym pump och känslan av att det faktiskt finns en möjlighet att uppnå sommarformen blir mer och mer påtaglig 🙂

Ha det bäst där ute!

Direktlänk

Inga kommentarer hittills

Posta din kommentar nu