Usch vad jag är trött på att ha en hel drös med olika laddare till allt möjligt! Det är en laddare till bärbara hemtelefonen, en laddare till datorn, en laddare till kontrollen till PS3:an och en laddare till mobilen.

Dessutom är det så att jag oftast bär med mig tre olika mobiler och tro då inte att det är samma laddare till alla tre! Nejdå, det är en speciellt laddare till varje telefon! I går gnällde två av mina tre lurar på att de var hungriga och självklart så fanns ingen laddare till hands. Det var alltså bara snällt gilla läget och leva med deras extremt jobbiga och påträngande försök till uppmärksamhet!

Dessutom är det ju självklart så att telefonerna drar mer batteri än ett mindre kärnkraftverk, så måste de ju laddas i tid och otid! Jag tycker inte att det går en enda dag, utan att någon av dem börjar med sitt irriterande läte som varnar för att batteriet snart är dött. Då är det bara hoppas att man har just den laddaren, på just det stället som man befinner sig på just då. Annars börjar jakten med att leta upp någon som har just precis en sån laddare, för tänk om det otänkbara skulle hända… Telefonen lägger av och man står där, utan kontakt med omvärlden!

Hörde så sent som igår att, i alla fall, mobilbranschen har enats om att alla telefoner ska ha samma anslutning och kanske, jag säger kanske, så kommer det innebära att man kan ha en laddare med sig till alla sina telefoner! Vilken dröm säger jag bara! Då kan man ju köpa några stycken och sprida ut på strategiskt riktiga ställen, så har man kanske alltid en laddare till hands, när telefonen börjar gnälla på taskig strömnivå… Ett steg en lite bättre värld, även om det inte är det största steget mänskligheten har tagit, men även ett litet steg är värt att uppmärksamma 🙂

Ha det bäst där ute!

Direktlänk

Inga kommentarer hittills

Posta din kommentar nu