Blommor eller barn? Det är frågan!

I år så har tydligen några politiker ute i vår lilla by, fått för sig att de ska göra lite fint på en del ställen, så därför har de sett till att det har planerats en massa lökar och för några veckor sen tittade blommorna upp.

Blommor i all ära, men skulle de inte kunna lägga pengarna på någonting ”vettigt” istället? Kanske se till att ett nytt dagis byggs upp, som det var planerat och inte bara skjuts på hela tiden?

Nej, jag ska inte börja gnälla och bli en sån där gammal farbror som gnäller på på allt och alla och bara tycker att allting runt omkring i samhället är fel! Jag förstår självklart att lite blomlökar måste prioriteras högre än att barnen i ”byn” ska ha någonstans att spendera dagarna, när föräldrarna drar in skattekronor till politikerna…

Idag är en rätt ”lugn” dag på jobbet, har bara ett enda möte inplanerat, så idag tänkte jag försöka hinna med att rensa bland mailen och sen kanske till och med jobba lite… och självklart ska jag hinna med ett litet träningspass också 🙂

Ha det bäst där ute!

Direktlänk

Inga kommentarer hittills

Posta din kommentar nu