För några dagar sen så beställde jag ett filter som man sätter framför skärmen på min laptop, så att man inte ser någonting av vad som visas från skärmen, om man inte tittar rakt framifrån. Kan vara praktiskt om man sitter på tåget och ska öppna ”känsliga” dokument, eller om man sitter på ett möte och behöver göra nått speciellt som man inte vill att grannen ska se.

Köpte det från Komplett.se och valde att hämta det på deras ”Pick up Point” i Stockholm, vilket är kanonsmidigt.

Väl där så skulle jag kvittera att jag hämtat ut paketet och självklart görs detta på en liten platta, typ som en pekskärm. På den står det typ, ”Härmed kvitterar jag att… ” bla bla bla och så ska man skriva under och fylla i sitt personnummer. Jaha, det var ju upphetsande kanske du tänker, men nej inte speciellt, men nu kommer det lite småroliga.

Jag har varit och hämtat grejer på det här och liknande ställen tidigare, och det är en viss typ av människor som jobbar på dem här ställena, vilket kanske inte är så konstigt och man kan ju inte mer än älska dem små nördarna…

Den här skärmen som jag skulle kvittera på var allt annat än tydlig, så det var med en enorm ansträngning som jag kunde tyda vad som stod och när jag påpekade det för nör… förlåt, killen bakom disken, så fick jag följande, underbara svar tillbaka:

Ja, det är nått failure med drivarna till den där!

Som den seminörd jag är, så fattade jag ju självklart vad det var killen menade, men att slänga ur sig en sån kommentar till en kund, visar väl på att man snöat in lite väl mycket på sin sak… Man kan som sagt, inte annat än älska dem små nördarna!

Ha det bäst där ute!

Direktlänk

Inga kommentarer hittills

Posta din kommentar nu