Vår framtida familjemedlem i 3D

Alla mår bra av lite överraskningar ibland för att må lite extra bra och jag är inget undantag. Som tur är så lever jag ihop med världens bästa tjej och lite då och då, kommer hon med små grejer som förgyller tillvaron och idag hände det igen.

På eftermiddagen hade vi tid med föräldrargruppen på Hjärtat och Carin var redan inne i stan, så efter en stressig dag med en hel massa saker att göra ”på jobbet” och med hämtningar och lämningar, stressade jag iväg in till stan igen. Jag kom några minuter sent till träffen och försökte att stressa ner och i fikapausen höll hon mig kvar lite extra, för att visa mig en liten överraskning. Hon hade fixat så att vi fick ett helt gäng med 3D-bilder på lilla Grynet 🙂


Vårt lilla Gryn…

Att se vårt lilla Gryn på en 3D-bild var helt otroligt och det blev ännu mer verkligt! Det var faktiskt väldigt svårt att hålla tillbaka tårarna, så tack Älskling för den här helt fantastiska överraskningen!

Ha det bäst där ute!

Direktlänk

Inga kommentarer hittills

Posta din kommentar nu