Turen håller aldrig i sig…

Vilken jäkla tur att jag inte köpte en lott! Jag undrar om någon på UL sitter och hårdgranskar min blogg och allt jag skriver och ser till att ändra på nått om det går för bra! Idag kändes det nästan så, för bara någon minut efter det att jag postat senaste inlägget så stannade tåget och där blev vi stående i fem minuter kanske.

När vi sen äntligen började rulla igen, så kom vi äntligen fram till Uppsala, men sen stod vi still igen och efter några minuter så ropar de ut att det är växelfel lite längre fram och att vi hade ett tåg framför oss. Redan då borde jag fattat att det skulle ta tid, men antagligen var jag hög av min extrema tur tidigare under resan, så jag satt kvar och hoppade ett tag. Efter ett ropade de ut att de nu fått besked och vi skulle få åka en signal i taget, men att det skulle ta minst 45 minuter att ta sig till Storvreta, så det var inte så mycket att fundera på än att gå och försöka ta en buss. Jag vet inte om turen var tillbaka på besök en stund eller det bara var en slump, för precis när jag kom till hållplatsen så kom bussen…


Det var nästan bara att kliva på…

Om det är något kommunalt färdmedel som jag ogillar, så är det buss, men jag kom i alla fall hem och jag jag klev innanför kvart över sju, så jag hann leka några minuter med Indra innan det var dags för henne att äta välling och efter det fick jag äntligen sätta tänderna i min middag, bättre sent än aldrig.

Nu ska jag kolla på Såld på hus och slappa i soffan…

Ha det bäst där ute!

Direktlänk

2 kommentarer hittills

  1. UL??? SL menar du väl..?!

  2. Nej, UL… Upplands Lokaltrafik. Det är de som kör Upptåget som går till Uppsala 🙂

Posta din kommentar nu