Om man vill vara lite snäll, så skulle man kunna säga att Sossarnas nya ledare arbetar i ”lite motvind” just nu och vill man låta orden flöda fritt, så skulle man kunna säga att han står upp till knäna i skit och att lär få jobba rätt bra för att komma fram!


Juholt kämpar förgäves?

Förtroendet bland väljarna har aldrig varit så låg för en sosseledare, någonsin och det känns inte som att det är på väg upp heller. Självklart måste han få visa vad han går för, men han lär nog göra det rätt snabbt, om inte siffrorna ska bli ännu lägre! Kan det kanske vara så att partiets politik inte lockar lika många längre och att det gör att förtroendet för deras frontfigur får lida för det? Kanske är det dags för Sossarna att inse att Sverige inte längre är så rött som det var tidigare och att fler och fler faktiskt får det bättre och bättre med den aktuella regeringens politik?!

Oavsett vad, så måste nog Super Mario lägga i en högre växel om han ska ha en chans att rädda det sjunkande skeppet!

Ha det bäst där ute!

Direktlänk

Inga kommentarer hittills

Posta din kommentar nu