Ja, vad ska man säga, är det inte det ena så är det det andra, kanske skulle passa?! Precis nyss så ropade de ut lite ”trafikinformation” på Upptåget och talade om att pendeltågen går ”som vanligt” från Upplands väsby, men efter den meningen så la hon till… ”Ja, de går på tid alltså”. Det var ju tur att hon la till den extrainformationen, annars hade nog hälften av tågets resenärer trott att pendeln faktiskt gick som vanligt, alltså allt ifrån lite försenat, till helt inställt 🙂

Däremot kunde det tydligen trassla från Upplands väsby mot Märsta, men tro inte att detta berodde på nedfallna träd eller nått, nejdå det berodde på personalbrist!! Det är helt makalöst, men de går ju i alla fall ut med information och det är ju  alltid är det nått! Annars är det nog det absolut värsta när nått sånt här händer, att man inte vet nått! Att bara vanka omkring utan att få någon information alls och på alla skyltar står det antingen bara en ny beräknad tid, som hela tiden skjuts fram, eller så står det olika saker beroende på vilken skylt man kollar på, eller så får man olika svar beroende på vem man frågar. Hur svårt kan det vara att få ut informationen?

Jaja, nu ska jag sluta klaga på gårdagen och hålla en tumme att pendeln går ”som vanligt” när jag kommer till Väsby.

Idag är det ju trots allt fredag och en helg med flera innebandymatcher väntar och den första är faktiskt redan i eftermiddag. Lite dum tid att ha en match, men jag hoppas att jag hinner dit så jag kan kolla när Nova spelar. Förra matchen var en av de få matcher som jag inte var med på och gissa vad! Ja, självklart så gör ju Nova mål precis den matchen, så jag missar det, men den här gången ska jag sitta klistrad, så jag kan se om min älskade ”lilla” dotter petar in någon boll bakom målisen 🙂

Nu rullar vi in på Väsby station, så nu gäller det… går pendeln som vanligt, eller går den på tid?

Ha det bäst där ute!

Direktlänk

Inga kommentarer hittills

Posta din kommentar nu