Pinnar och kottar i skogen ute i regnet

Efter lunch idag så var det dags för Carin att åka till Akupunktören igen och både Nova och Mio var med sina kompisar, så det blev jag och Indra hemma och efter en gnällig stund inne, så frågade jag Indra om hon ville gå ut och äntligen fick jag ett jakande svar istället för ett gnäll! Skam den som ger sig!

Först skulle vi leka i snön, men det var mest bara jobbigt att gå i, så vi gick ut i skogen bakom vår tomt istället och där tittade vi på en hel massa kottar och den ena var roligare än den andra. Sen ägnade vi oss åt att flytta pinnar från ett ställe till ett annat, vansinnigt roligt måste jag säga 🙂


Flytta pinnar var hur kol som helst…

Någonting annat som var väldigt roligt, var att stå på en stubbe och sen hoppa ner. Varje hopp avslutades med ett ”ähhh…” vid landning och sen ett ”hoppa meja”.


Hopp hopp hopp…

När hoppandet var avklarat, eller vi kanske ska säga, när jag tröttnat på att ta emot henne och jobbat en stund för att få henne att tänka på nått annat än ”meja… hoppa meja”, så vandrade hon ut bland granarna och letade pinnar och kottar, samtidigt som hon småsjöng… Trots att vädret hade en hel del annat att önska, så var det en supermysig stund ute i regnet!


En småsjungade Indra knatandes i skogen…

Eftermiddagen och kvällen avslutades hos Katja och Martin med god mat och trevligt sällskap! Mycket bra initiativ!

Nu ska jag kolla lite på Fenomen på 5:an och se om jag tycker att det är bra eller om det bara är skräp…

Ha det bäst där ute!

Direktlänk

Inga kommentarer hittills

Posta din kommentar nu