Nu är kontrasternas tid här!

Just den här tiden på året är det extra roligt att kolla på vad folk har på sig. Det kan nämligen variera rätt kraftigt och det är inte så ovanligt att se båda ytterligheterna på samma gång och självklart är det inget undantag i år.

På vägen hem idag, så fick jag se två av dessa olika klädstilar på ett och samma ställe. Tyvärr kunde jag inte fånga båda på samma bild, för hur det än är, så vill jag inte fara omkring som en idiot och trycka upp kameran i ansiktet på folk. Det är nog med att jag driver omkring på stan och tar kort i smyg på folk… Det är väl suspekt nog tycker jag 🙂


Vem har rätt? Kille i shorts, eller killen i dunjacka?

Den ena killen sitter alltså och njuter av vårvärmen i endast ett par kortbyxor och ett löst linne och den andra killen glider omkring med knäppt dunjacka, tjock mössa och vantar! Nu kan man ju fundera på vem av dessa som har mest ”rätt”, men eftersom det är väldigt individuellt hur lätt man fryser så blir det nog en omöjlig fråga att svara på. Frågar ni mig, så tror jag nog mer på killen i shorts, men frågar ni Carin, så skulle hon nog sätta sina pengar på kille i dunjackan… 😉

Oavsett vem som har rätt eller fel, så är kontrasterna rätt roliga, för oss åskådare runt omkring…

Ha det bäst där ute!

Direktlänk

Inga kommentarer hittills

Posta din kommentar nu