Nästa anhalt… Berlin

Då var det dags för ett ”högt inlägg” igen och den här gången sitter jag på ett flygplan ner mot Tyskland och Berlin. Min vara trogen så flyger jag ner dagen innan för att kunna få några timmar i stan dagtid och sen sitter jag och jobbar på kvällen istället. Det är så mycket bättre än att stressa ner på eftermiddagen efter en hel dags jobb och sen ånga till hotellet och i princip bara hinna gå ut och äta en sen middag innan det är dags att sova.

Av en ren slump så stötte jag ihop med en kollega på Arlanda, som också skulle ut och åka lite och han hade lite tips om olika saker att se i Berlin, får se om jag kommer förbi några av dem, eller om jag vandrar runt på egen hand, som jag brukar när jag är i en ny stad.

Det hotellet jag ska bo är ett rätt fint hotell och tydligen ska de ha en helt ok gymavdelning och som tur var så ändrade jag mina planer i sista sekunden i morse, och fick med mig träningskläder, så nu får vi se om jag orkar ta mig till gymet, eller om jag bara latar mig på rummet.

Nu ska jag stänga mina ögon en stund, för om det är någonting jag alltid blir på flygplan, så är det trött… Natti natti!

Ha det bäst där ute!

 

Direktlänk

Inga kommentarer hittills

Posta din kommentar nu