Det sägs ju att man ska börja lagom med allting. Man ska inte bara tvärt sluta med saker. Man ska inte gå in på ett gym och köra ett stenhårt 1,5-timmespass med svintunga vikter. Man ska inte ge sig på ett maraton om man aldrig har sprungit tidigare. I dag inledde jag min gång- och löpträning för sommaren och eftersom jag är en sån oerhört klok man (kille, spoling, slyngel? Välj själv…) så drog jag igång mjukt, genom att ta en omväg ner till tåget idag, så nu är det bara att se fram emot den stenhårt rippade magen inom kort 😉

Någonting som är lite roligt så här direkt efter en helg, dessutom med väder som gjort det lämpligt att vara ute, är att se små spår efter ungdomarnas framfart på nätterna. Ett litet tag nu, så har det legat en övergiven scooter en bit ifrån tågstationen, men i morse så var den borta, trodde jag i alla fall när jag gick förbi dess förra viloplats.


Den nya platsen för den övergivna moppen…

Tyvärr var det inte så att den hade försvunnit helt och inte låg och skräpade ner längre, nejdå det var bara så att ungdomarna haft ”roligt” i helgen. Däremot är jag inte riktigt med på hur de gjorde för att få ner den dit, eftersom den, med största sannolikhet, inte går att starta och skulle den, mot förmodan, hoppa igång, så blir det bakhjulskörning ”all the way”, eftersom framhjulet tydligen hittat en ny ägare.

Kan det kanske vara så att jag börjar bli gammal och håller på att tappa fantasin? Jaja, oavsett vad så har kidsen lyckats med konststycket att få ner den, så den numera ligger på gångvägen, nästan under järnvägen… Bra jobbat 🙂

Den här dagen som jag har framför mig, består av möten, möten och åter möten, men jag får glädja mig med att det bara är tre arbetsdagar den här veckan, för sen är det påskledigt, anda fram till och med måndag… Underbart! En hel del påskgodis ska jag hinna med också, för nu har jag ju faktiskt kommit igång med löpträningen… lugnt och försiktigt, enligt konstens alla regler…

Ha det bäst där ute!

Direktlänk

Endast 1 kommentar hittills

  1. […] promenaden blev inte riktigt lika angenäm, även om jag faktiskt, även idag, fick till en liten extra omväg på morgonen. Jag antar att det är det här som alla kallar för […]

Posta din kommentar nu