Kors i taket, möten och giftiga ormar

Hade jag haft en spritpenna på mig och inte brytt mig om en mindre böteslapp för skadegörelse, så skulle jag ställt mig upp och ritat ett stort fett kors i taket just nu. Det är nämligen så att både pendeln och Upptåget var på tid idag! Jag åkte alltså den tiden det ska gå att åka från jobbet och jag sitter på rätt Upptåg på väg hem! Det var inte igår det hände kan jag tala om, men vem vet… Det kanske vänder nu 😉

Idag har jag haft möten som gått i varandra sen klockan 10, så jag har knappt haft tid att andas känns det som och ännu mindre hunnit med allt det där som måste göras, men det är väl en del av mitt jobb, så det är ju bara gilla läget. Egentligen har jag ingenting emot att sitta i möten, om de är vettiga, men nackdelen är ju att allt annat hamnar på hög.

I morse på väg till jobbet hann jag i alla fall kika in på Aftonbladet.se och fick se en helt underbar ”lugnande” skylt, där ägaren till en 1,3 meter lång extremt giftig orm, varnade för att ormen hade rymt, men samtidigt bedyrade han att den inte blir giftig innan den är fullvuxen. Nu var den ju bara ”tonåring”, så det var lugnt… Förstår ju att de kanske måste sätta upp en skylt och varna, men frågan är om den skapar mer oro än vad den lugnar egentligen. Jag tror att man förstår att man ska kontakta någon om man hittar en 1,3 meter lång orm i trapphuset


Vet inte om jag skulle bli lugn direkt…

Man kan ju undra vad det är som gör att man ens får ha en av världens giftigaste ormar som husdjur!? Nästa fråga kan ju vara varför man ens skulle vilja en sån extremt giftig orm hemma, men det är kanske jag som inte förstår mig på det tuffa med att ha en orm, som kan döda dig på nolltid om den känner för det.

Ha det bäst där ute!

Direktlänk

3 kommentarer hittills

  1. har själv några av dom farligaste hemma mycket säker hobby bara man tänker sej för och har respekt för dessa Djur

  2. Men vad är grejen med att ha så giftiga djur hemma? Vad är det för fel på ett hederligt marsvin till exempel?

  3. dom djuren man gillar ska man lov och få ha även om don nu är giftiga ta nu alla giftorms ägare o räckna på hur många som blir bitna chansen är större att bli biten av sin hund har nu under 10 års tid inte råkat ut för det minsta lilla bett

Posta din kommentar nu