Jävla unge!

Så skulle man kunna sammanfatta mina första tankar om min yngsta dotter, när jag i lördags fick ett mess från Carin, om att Indra tagit min dator och sen tyckte att skärmen borde väl gå att vika hela vägen bakåt… Tyvärr tyckte inte tillverkarna av datorn samma sak, så de konstruerade den så att skärmen kan vinklas upp och bak till en viss vinkel. Oavsett vad tillverkarna tänkte, så vann Indra, för skärmen gick visst att trycka hela vägen bakåt. Inte utan viss åverkan, men det är ju en annan sak!


Indra vs. datorn… 1 – 0

Hon var antagligen supernöjd med att ha lagt skärmen bakåt, och att hon nu fixat så att ”Pappas datoj” fick en funktion som inte alla andra har.

Som tur var, så är det ju inte min privata dator, så nu är skadan anmäld och det kommer folk som byter hela skärmen i morgon eller på torsdag, så fram till dess får jag sitta med skärmen lutad mot någonting så fort jag behöver använda den utanför dockan. Lite bökigt, men allt går om man bara vill 🙂

Ha det bäst där ute!

Direktlänk

Endast 1 kommentar hittills

  1. […] ska vi inte dra för stora slutsatser av det här kanske, men hur som helst, så greppade jag min något demolerade dator strax innan lunch och drog med raska steg från kontoret. Första stoppet vart Haket för lite […]

Posta din kommentar nu