Finns det någonting där ute?

Ibland så inträffar saker som får mig att reagera lite om det kanske finns ”någonting” där ute. Antagligen så är det ju bara sammanträffanden, men när det väl händer, så är det rätt häftigt!

I morse när jag skulle springa iväg till jobbet, ja i alla fall ut till mitt kontor här hemma, så upptäckte jag att jag inte hade min jobblur med mig. Det var alltså bara vända på klacken och gå in och leta efter den förlorade luren. Eftersom jag inte är den med absolut bäst koll på mina grejer, så hade jag självklart ingen aning om vart den kunde ligga och när jag tittat på de två tänkbara ställena, insåg jag att jag var tvungen att ta av mig skorna och knata in och leta ”på riktigt” och det är nu det händer!

När jag kommer in i hallen och precis ska ställa mig och stirra rakt fram som ett fån, utan att ha en aning om vart jag ska leta, så plingar det till och en mobil vibrerar. Jag snurrar ett kvarts varv och stegar in i vårt ”bibliotek/kontor/lekrum/gästrum” och lyfter på ett papper och där ligger den och blinkar! Det är nämligen så att telefonen precis varnade för lågt batteri och lät alltså tillräckligt mycket och vid exakt rätt tillfälle, för att jag skulle höra var den låg!

Hade den inte vibrerat precis då, så hade jag nog kanske fortfarande irrat omkring inne i huset och letat efter telefonen, troligen med ett väldigt märkligt ansiktsuttryck och ett allt mer förtvivlat beteende!

Nu är det snart dags för mig att kasta mig in i bilen, med Indra under armen och styra kosan mot ”Agis”.

Ha det bäst där ute!

Direktlänk

Inga kommentarer hittills

Posta din kommentar nu