Ett grymt benpass på autopilot

Ibland är det bara så underbart att få komma ifrån alla mail och dokument hit och dit och istället slita som ett djur i gymet! Helt enkelt koppla bort tankeverksamheten och köra på autopiloten, med det enda målet att få upp vikterna. Dagens pass var dessutom ben, så då får kroppen verkligen känna att den lever.

Eftersom jag satt hemma så utfördes passet på lokalgymet och tyvärr fanns det lite att önska när det gäller maskinerna, men jag fick ändå till ett riktigt bra pass och just nu känner jag att morgondagen skulle kunna bli jobbig.

Framsida
Knäböj i smith, fötterna långt fram (max: 6 rep @ 150kg*)
Benpress i maskin (max: 8 rep @ max-2 plattor)
Benspark, en ben i taget (max: 8 rep @ fullt mag)

Baksida
Raka marklyft (max: 8 rep @ 100kg)
Sittande lårcurl (max: 8 rep @ fullt mag)

* Personbästa

Tyvärr nöp benpressmaskinen på nått konstigt sätt när jag lassade på hela magasinet, så jag fick nöja mig med att låta två plattor ligga kvar och se fåniga ut.

Jag tänkte att jag skulle  fånga knäböjen på film, men vinkeln blev superdålig, så ni får ta det för vad det är helt enkelt.

Planerna på att börja köra lite mer förbränning vilar lite just nu, men snart så kanske även jag kan få tummen ur…

Ha det bäst där ute!

Direktlänk

Inga kommentarer hittills

Posta din kommentar nu