Eftersom gårdagen var uppbokad med saker att göra från klockan 10 på morgonen, fram till kvällen, så hann jag inte riktigt med mina vanliga sysslor, så idag när jag slog upp ögonen så visste jag att jag hade den fantastiska veckohandlingen att se fram emot och dessutom skulle jag försöka hitta stänkskärmar till Mios nya cykel.

Men innan jag kunde ta tag i dessa underbara uppgifter, så gick jag upp och drog upp i Indras rum och då gjorde jag en upptäckt som fick mig att tro på sommaren igen. I fönstret satt nämligen årets första fluga och stirrade fånigt på mig när persiennerna åkte upp. Sen slog det slint i den lilla flughjärnan och han gjorde sitt bästa för att ta sig ut genom glaset och han höll på en bra stund innan han insåg att det var rätt lönlöst, så då övergick han till att fånglo på den stora lufsen som stod där med ett fånleende i hela ansiktet.


Det finns hopp om en sommar även i år…

Inspirerad av vår nyaste invånare, byllsade jag på mig ytterkläderna och stapplade ut för att hjälpa våren lite på traven och första steget blev att sprida ut snön och isen på trappan lite.


Nu får våren i alla fall lite lättare…

Sen hade jag lite planer på att hacka bort lite is från garageuppfarten, men efter typ tio hugg så gav jag upp och insåg att det helt enkelt får ta den där minimala tiden längre för isen att smälta, eftersom jag skulle ha blivit vansinnig av att stå där och hacka och jag har inte mycket glädje av en isfri garageuppfart om jag sitter på ett hem i vit tröja och gungar fram och tillbaka och pratar med en apelsin som jag döpt till Anders.

Fortfarande vid mina sinnens fulla bruk, halkade jag över isuppfarten och satte mig i bilen och drog iväg till Willys och genomförde en fantastisk shoppingrunda! Fler borde prova på att ägna söndagarförmiddagen till att handla mat, det är en upplevelse! Däremot avslutades matrundan med ett fynd, för när jag skulle ställa tillbaka vagnen, så satt pengen kvar i vagnen före, så gissa om Micke sken upp…


Kan en matrunda avslutas på ett bättre sätt?

Nästa stopp på min lilla tripp var Cykelringen, men tydligen är stänkskärmar en grej som alla vill ha, för de var slut där också, så Mio får nog cykla utan skärmar ett tag till, inte för att han kommer klaga direkt, men hans kläder kanske gör det, men det får vi väl ta 🙂

Nu ska maten fixas och sen är det lunchdags innan söndagsfixande kan fortsätta.

Ha det bäst där ute!

Direktlänk

Endast 1 kommentar hittills

  1. […] med plusgrader, så nu är det kanske så att våren faktiskt är på väg?! Måste ha varit min hackning igår som gjorde susen… Även om det är ”varmt” ute så är det skittråkigt väder […]

Posta din kommentar nu