En måndag med hopp om livet…

Den här veckan börjar med plusgrader, så nu är det kanske så att våren faktiskt är på väg?! Måste ha varit min hackning igår som gjorde susen… Även om det är ”varmt” ute så är det skittråkigt väder och det är grått och trist. En fördel med det här vädret är i alla fall att det inte är lika tungt att gå in och sätta sig på kontoret.

Eftersom det var ”rätt mycket” snö den här vintern, så har delar av vår häck legat nedtryckt så mycket att jag var helt säker på att den skulle ha knäckts, men nu har all snö smällt och jag hade fel! Den har klarat sig, hur det nu är möjligt, och i morse tyckte jag till och med att det såg ut som att den hade börjat räta på sig lite. Jag hoppas verkligen att den kommer igen och ställer sig upp snabbt, så jag kan gå på och trimma den innan det börjar växa för mycket.


Upp med dig lilla häcken…

Precis nu slog det mig hur mycket jag längtar efter sommaren, med sol, värme och lite ledigt, sen får vi ju ytterligare en liten familjemedlem i juni (siktar vi på i alla fall…) som också kommer att förgylla sommaren! Kanske är dags att påbörja en nedräkning till semestern redan nu?!

Nu ska jag stänga ögonen några minuter innan tågbytet.

Ha det bäst där ute!

Direktlänk

Inga kommentarer hittills

Posta din kommentar nu