En lördag med blommor och supergod mat!

I lördags när jag kom hem efter mitt ”lilla missöde” med bilen, var Carin och Indra ute och när jag kom hem så sken hon upp som en liten sol. Sen kom hon fram till mig med handen hårt knuten runt någonting och Carin frågade henne vad det var hon skulle ge mig och när hon lämnade över två små tussilago som hon plockat själv, så försvann den lilla frustrationen som fanns kvar efter bilen.


Blommor till Pappa…

Tyvärr hade hon inte riktigt velat acceptera att man ska plocka hela blomman med med stjälk och allt, men hon tog i alla fall det viktigaste, själva blomman 🙂

Senare på lördagen tog vi hela barnaskaran och knatade bort till mina föräldrar. De skulle nämligen ha alla barn till söndag, så Carin och jag kunde gå ut och äta, bara hon och jag och eftersom de sov över, fick vi en helt ostörd natt och morgon!

Efter lite klurande fram och tillbaka om vart vi skulle äta, så fastnade vi till slut för ett beprövat kort, Tzatziki. En Grekisk restaurang med jättemysiga lokaler och riktigt bra mat och självklart en massa tzatziki till det mesta.


En jättebra kväll med god mat och underbart sällskap…

Självklart blev det tzatziki och en massa bröd innan maten och sen blev det oxfilé med pepparsås och klyftpotatis för mig och Carin testade kalvfilé med rödvinsås och jag kan tala om att båda två var mer än nöjda när tallrikarna var tomma. Eller min var tom i alla fall, för i Carins fall så är det någon annan som tar upp en stor del av platsen ”där inne”, så det får helt enkelt inte plats lika mycket mat som tidigare 🙂

Tack för en jättebra kväll Älskling!

Kvällen avslutades med en stunds slappande i soffan och sen ut i mitt rum för lite nördande, en superlördag kort och gott 🙂

Ha det bäst där ute!

Direktlänk

Inga kommentarer hittills

Posta din kommentar nu