Just nu kan jag inte med ord beskriva hur skönt det är att det äntligen är helg. Skulle jag säga att det var underbart, så skulle det vara en kraftig underdrift! Jag har haft så sjukt mycket att göra hela veckan och jag har fortfarande vissa saker som jag helt enkelt inte hann med, men nu ”skiter” jag i det och tar det på måndag istället, för nu är det helg!

Idag fick jag i alla fall till en trevlig lunch med Björn, så jag fick ett litet avbrott i all stress. Den här gången frångick vi vår vana att äta på Kungshallen och körde istället Vapiano. Deras hemsida ser inte mycket ut för världen, men maten är riktigt bra!


Vapiano i Gamla stan… Kan helt klart rekommenderas!

Jag tog deras ”Salsiccia Con Fichi” och det var kanon! Pasta med stark italiensk korv, fikon och tomatsås. Jag hade ju kunnat skippa fikonen, men de gav kanske en bra smak, gott var det i alla fall!

Efter lunchen och lite snackande, så var det dags att stressa tillbaka för ytterligare ett möte innan det var dags att avsluta veckan med en stund framför datorn. Nu ska jag till Storvreta och vända och sen styra bilen mot Allianshallen för att kolla på Novas match.

Ha det bäst där ute!

Direktlänk

Inga kommentarer hittills

Posta din kommentar nu