Usch, vissa saker får verkligen mig att känna mig äldre och en av dessa saker är att komma till KTH Haninge… för att föreläsa! Hur gammal har man inte blivit då, när man kommer till en högskola för att föreläsa?

Jaja, nu ska vi inte dra för stora slutsatser av det här kanske, men hur som helst, så greppade jag min något demolerade dator strax innan lunch och drog med raska steg från kontoret. Första stoppet vart Haket för lite nudlar med tillhörande räkor. En perfekt uppladdning för mitt föreläsande på KTH.

Laddad till tänderna kastade jag mig på pendeln och tog mig till Handen och jag var faktiskt där precis lagom mycket innan föreläsningen skulle börja, så jag hann precis ställa upp projektor och dra igång datorn, innan det var dags att dra igång.

Även om det kanske inte är det sexigaste ämnet att prata om, så kom det en hel del frågor och det blev faktiskt en riktigt bra diskussion, så jag tror att de flesta var nöjda. De har i och för sig inget annat val, än att lyssna, eftersom jag ju kommer att formulera några tentafrågor på det här sen 😉

Efter föreläsningen stressade jag till pendeln, för att komma hem i tid, men på vägen fick jag redan på att Upptåget var inställt, så jag förberedde mig på att sitta i Upplands väsby och vänta en halvtimme, men ibland så har man faktiskt lite tur också och idag var en sån dag!

Precis när jag rullade in på Upplands väsby station, så var det tidigare Upptåget precis på väg att rulla från plattformen, så några lätta löpsteg senare, så klev jag på ett tåg som gick några minuter tidigare än om allt hade gått på tid 🙂

Nu hoppas jag att min tur fortsätter resten av dagen… Kanske borde köpa en lott?!

Ha det bäst där ute!

Direktlänk

Inga kommentarer hittills

Posta din kommentar nu