Det ska ju börjas i tid, men…

Att sitta hemma och jobba kan nog uppfattas som lyxig av många, men jag kan bara säga att jäklar vad effektivt jag jobbar när jag sitter hemma! Det känns som att allting flyter på mycket bättre och att jag får massor gjort, så till er som har möjlighet att sitta hemma, säger jag bara grattis!

Dagen kommer, förutom jobb, att bestå av lämning och hämtning på ”agis” och sen ska jag även se om jag hinner trycka in ett litet träningspass nere på Storvreta gym.

När jag sitter hemma, så brukar jag sitta från runt halv sju och sen när de stora barnen går till skolan, så kommer jag in och fikar lite med Carin och idag var inget undantag, förutom att när Nova och Mio kom ut och sa hej då, så sa det också att jag skulle skynda mig in! Självklart så vart jag för nyfiken för att låta bli, så jag slängde på mig skorna och rusade de få meterna in till huset och väl inne så möttes jag av en superglad Indra. Hon hade nämligen gjort som Mamma!


En supernöjd Indra…

När Nova och Mio höll på att göra sig i ordning och Carin plockade i köket, så satt Indra på toaletten och borstade sina tänder och sen helt plötsligt så blev hon knäpptyst och alla småbarnsföräldrar vet ju vad det betyder. Just det, bus! Efter en liten stund ropade Carin och frågade vad hon höll på med där inne och fick då ett ”NEEEEJ!” till svar. Det är Indras sätt att avslöja att hon gör nått som hon inte ”får”, men när Carin frågade igen, så svarade hon faktiskt ”Ögon”, så man kan ju inte anklaga henne för att ljuga i alla fall 🙂

Det sägs ju att man ska börja i tid, men att sminka sig redan vid två års ålder, tycker i alla fall jag, är lite väl tidigt! Efter lite rengöring så satt det fortfarande kvar lite färg på själva fransarna, så hon fick helt enkelt ha lite sminkning kvar på Agis och jag vet inte om det var hennes sminkning som boostade självförtroendet, eller om det var hinken och spaden som lockade, men lämningen gick superbra. Efter ett jättekort gnällande och ett ”Neeej” när jag sa hej då, så vände hon sig om och började skyffla sand i hinken. Skönt för ett blödigt Pappahjärta!

Nu ska jag kämpa på med dagens uppgifter innan det är lunchdags.

Ha det bäst där ute!

Direktlänk

Inga kommentarer hittills

Posta din kommentar nu