Den här var ju inte längre än andra…

Dagen började med sovmorgon och efter lite frukost var det dags att påbörja dagens arbete med uterummet. Tyvärr hade jag lite för lite material hemma, så det var bara att kasta sig in i bilen dra iväg till stan för att shoppa.

Uppenbarligen var det inte bara jag som tyckte att den här lediga långfredagen passade bra för att handla saker, för när jag skulle in och kolla om det var öppet idag eller inte, så var det sånt hårt tryck, så jag kom inte ens in på deras sida.


Kanske dags att bättra på sidan?

Lyckligtvis var det öppet och jag kunde köpa det jag saknade, eller i alla fall en del av det. Nästa inköp blir det mer finlir, med lister och annat smått och gått.

Efter flera timmars byggande, var det grymt skönt att glida ner i soffan och kolla på film. Dagens val föll på The American. Ingen superfilm diret och jag blev lite besviken. Filmen kom liksom aldrig i gång ordentligt, utan gick på sparlåga hela tiden. Den var absolut inte dålig, men bra… nja det vet jag inte.

Nu är det dags att hoppa i säng och hålla tummarna för att Indra sover länge i morgon, när det är min tur att gå upp 🙂

Ha det bäst där ute!

Direktlänk

Inga kommentarer hittills

Posta din kommentar nu