Är vi verkligen så ensamma?

I går när jag satt och slökollade på Nätet under min ”Micketid”, hittade jag artiklar både om ”Bonde söker fru” och ”Ensam mamma söker” och det här är bara två av de datingprogram som snurrar lite då och då. Jag vet egentligen inte vad som är värst, de som ställer upp, eller vi som faktiskt tittar på det!


Leta, leta, leta…

Vad är det som gör att man vill ställa upp i ett sånt program egentligen? För det kan väl inte vara för att man faktiskt vill träffa någon? Finns det verkligen inget annat sätt för folk att träffa en ”partner”, än att ställa upp i tv och göra det inför hela Sveriges befolkning?

Däremot kan jag villigt erkänna att jag oftast sitter framför burken och följer dessa program och följer engagerat alla turer fram och tillbaka och så länge jag och andra gör det, och så länge det finns folk som vill synas, så kommer de kommersiella kanalerna fortsätta att producera dessa högkvalitativa underhållningsprogram!

Ha det bäst där ute!

Andra bloggar: AF2, P R G, S.A.I, Roffes blogg, Roffes blogg 2, Akademiker söker fru
.

Direktlänk

5 kommentarer hittills

  1. Tack att du länka båda mina 2 bloggar.Ha en skön påsk.kram

  2. Nu följer jag dig via bloglovin + lagt till dig på min blogg.se

  3. en fråga: finns du på riktigt?? hela bloggen ger ett intryck av to much präktighet så man undrar om det hela inte är en parodi.. bloggen ger en surrealistisk känsla av overklighet som en låssasvärld kusligt nästan men bra gjord i så fall.. please säg inte att det är på riktigt, då blir jag riktigt rädd

  4. Självklart finns jag inte på riktigt… jag är fake all the way 😉

  5. […] var det dags för finalen i ”Ensam mamma söker” och även om det är ett typiskt ”tjejprogram” så erkänner jag att det […]

Posta din kommentar nu