Äntligen lite tuttar igen!

Jaaa!!! Jag har äntligen kommit iväg till gymet igen, men jag trotsade kroppen lite måste jag erkänna, för förkylningen ligger där och spökar, så jag var beredd på att ordentligt bakslag och kraftigt minskad styrka. Jag vet inte om det var mina låga förväntningar, eller nått annat som gjorde att det gick så bra styrkemässigt, men stark var jag i alla fall och många av vikterna som oftast känns rätt tunga bokstavligen flög upp! Underbart! Nu ska jag bara bli helt frisk igen och sen är det dags för ytterligare en sväng med lite kreatin för att komma åt det där sista…

Dagens gymtimme bestod av tuttar och rygg och trots att jag kände av axeln lite i början så flöt allting kanon och när jag väl blivit lite varm, så var axelkänningarna som bortblåsta.

Bröst
Snedbänk (max: 8 rep @ 90kg)
Snedbänk med hantlar (max: 8 rep @ 42,5kg)
Drag uppifrån i smith (max: 8 rep @ 17,5kg)
Drag nedifrån i smith (max: 8 rep @ 12,5kg)

Rygg
Latsdrag med rak stång (max: 8 rep @ 100kg)
Stående rodd med stång – omvänt (max: 10 rep @ 80kg)
Drag uppifrån med v-handtag (max: 8 rep @ 90kg)

Riktigt skönt pass och jag vill inget annat än komma tillbaka till gymet igen snart! Siktar på ett pass på Storvreta gym i morgon kanske. Börjar bli dags att testa deras benmaskiner tycker jag!

Ha det bäst där ute!

Direktlänk

Inga kommentarer hittills

Posta din kommentar nu